fbpx

Sex på kontoret: 8 bästa ställen och poserar för dig och en vacker kollega

Även under den universella kollapsen kvarstår eviga värden. Till exempel, sex med en kollega på arbetsplatsen. Så låt oss dyka in i den här fascinerande världen av intima arbetstillfällen och bestämma de bästa ställena och utgör.

Att vara eller inte vara kön och relationer på arbetsplatsen – frågan är tvetydig. Yttranden vid detta tillfälle är uppdelade praktiskt taget. Enligt undersökningen som utförts av Edarling-datingsidan, 58% av kragen från vilken färg som helst, men endast i 38% av fallen kom det till kön. Och till och med bland 42% av borrningen, flirta aldrig med kollegor, många fantaserar om Koitus ämne med dem (55% av de svarande som antogs i lämpliga fantasier).

Alla “för” och “mot” kommer vi inte att väga – bestämma dig. Vi överväger dock försiktigt fördelarna och nackdelarna med möjliga ställen för färgning av de gråa arbetsdagarna.

Samma Edarling upptäckte från sina användare var på kontoret skulle de vilja ha sex. Beroende på golvet var utsikten uppdelad.

Bästa könsplatser på kontoret

Låt oss gå igenom dessa platser i Labor Glory och vi kommer att uppskatta deras lämplighet för intimt äventyr. Det är omedelbart klart att det blir svårt att gå i pension, men det här är en slags bonus. Kön på ett offentligt ställe – ett mycket extremt yrke, vilket ger en bra dos adrenalin.

Uppmärksamhet!

Innan du kan ge upp till instinkter rekommenderar vi starkt att du bekantar med säkerhetssystemet. Inte för att göra ett briljant rån, men att videoklipp med dina experiment inte faller på YouTube, samtidigt beröva du stolthet och arbete. Helt enkelt sätta, inga kameror – det finns kameror – hitta den plats där de inte är. Lyssna på vissa kontor. Ibland hemlig. Därför att vara en tystare av skrivaren – din primära uppgift.

Skrivbord

Borsta häftapparat, skärpa, trådlös mus och behärska partnern precis på skrivbordet – är det inte en dröm?! Om du har ett helt skåp (och inte nödvändigtvis), då för dig två öppna oändliga möjligheter. Idag är du en hård chef, och hon är din underordnad i alla avseenden. Imorgon är hon en languid chef, och du är en flitig och verkställande direktör. Roller och roller igen. Den vanliga uttrycksrapporten på bordet “och” Idag Award “kommer att spela ljusa färger och förvärva en ny mening.

Läs också

  • Karta: Hur mycket tid i olika länder i världen varar kön?

Men tyvärr, inte alla arbetar i ett separat kontor med läderstolar och persienner. Några år ska dela arbetsytan med andra människor, och då är den här platsen sannolikt att slå. Men du kan försöka dölja partnern under bordet. Och låt Open-Speis kollega, titta på dig, undra på överraskning, vad som hände med dig: Du såg igen en dollar eller en stor mängd kaffe som fortfarande togs till en hjärtinfarkt?

Förhandla

Under dagen var det tråkigt tal om affärer, men närmare slutet av arbetsdagen är det rymliga rummet med ett stort bord fritt. Om du, Lucky, arbetar på tjugonde våningen i en av Moskva-stadens skyskrapor, vänder partnern för att möta det magnifika fönstret i hela väggen, eftersom ingenting kommer att ge henne större nöje än kontemplationen av den högtidliga panoramaen av metropolen , känner din snabb girig kärlek. Men om ditt kontor på andra våningen och dess fönster har utsikt över mittgatan i utkanten av Tambov, rädda tjejen från verkligheten och sätta på dig själv så att du tittade på varandra i ögonen.

Förhandlingar, vanligtvis låst på nyckeln, och det är bra. Det är värt att spendera ett par chokladrengöringschef Baba Vale, så att allt är i choklad du själv.

Fyrkant

Det perfekta alternativet för trånga och bullriga kontor, var att gå i pension är för komplicerat. På vägen, som regel, lite utrymme, mycket hyllor och en massa olika papperskorgen. Bland honom, mest sannolikt kommer det inte att finnas någon soffa, inget bord, ingen lyxig säng med sammet knep. Vi måste pressa en partner till något Neostrom och en stygg och lämnar bakom. Berätta för dig själv: “I mörkret, ja, inte i brottet” – och djärvt ta det in i kungariket lådor, mopp och trasiga stolar. Låt din kärlek med henne belysa det här ljuset glömt.

Toalett

Det huvudsakliga pluset i toaletten är nästan garanterad integritet och tillgänglighet, minus – toaletten, kapabel att lura en särskilt squeaming partner. Men att ha avgjort, som i vår illustration, kan du nivån och denna brist.

Tänk på om toaletten på ditt kontor består av intilliggande stugor med kartongväggar, kommer kön förmodligen för extremt. Men om det är ett par rena individuella rum, så förstår vi inte att du fortfarande har slutat.

Rökning

Vi rekommenderar inte mycket att bestämma mycket, som den attraktiva platsen för sex städas 0% av kvinnorna. Men hoppet dör den senare, och du vet själv att du kan förvänta dig något från den vackra halvan. Speciellt eftersom vissa individer gillar att anpassa sig till det faktum att den blinda vågen av passion är täckt lika lätt som mormors filt.

Om jag slutar röka, uttrycker flickan plötsligt en akut önskan att ge upp till den gamla vanan, som erbjuds till hennes alternativ. Få inlopp och håll dörrhandtaget ordentligt. Var noga med att donera partner under knäna något mjukt. Och bryr dig inte om att du kopierade till denna hoppare i tre månader – du är en gentleman! På den onda knacken av kollegorna som behandlas för nikotin svarar det faktum att rökning är en intim process för dig och i allmänhet, har du fått, jag vill vara ensam borta från det världsliga väsen, mediterar på smolderingsljus.

Kök

För alla världsorderets lagar där mat är, finns det en person. I köket snurrar den för evigt någon, försöker se från arbetsuppgifterna, för att förlänga sin frihet till en annan kopp kaffe eller bara i attacken av längtan efter att ha ont med gratis företags lollipops. Tyvärr är det inte alltid du eller din vald. Plussar av köket – i ett stort antal ytor som är lämpliga för att fästa en partner på dem och sprida benen, bosätta sig mellan dem. Bättre, förresten, gör det med din baksida till dörren: den fel som inte ser något överflödigt. Bara din modiga tillbaka i ramen för två charmiga ben.

Xerox

Hela laget är självinjicerat och bara du kom ut? Jag försökte alla möjliga platser, inklusive ett stegvis inte stängt skåpskåp? Letar efter äventyr? Njut av slammet att skratta under kön? Då Office Xerox – för dig.

Djärvt sätta ett papperspaket i mottagaren (i förväg för det här fallet), ladda 50 exemplar och njut av den fantastiska bakgrundsbelysningen. Vad du gör med trettio bilder av hennes präster och tjugo bilder av hennes bröst – ditt företag. Men jag varnar dig: Modern konst är inte som alla. Förbered dig på tekniska svårigheter och obefogade förväntningar. generic cialis Dessutom kommer färg i bilen att sluta efter det väldigt snabbt.

“Kiss, stigande till himlen” och “faller i avgrunden av passion” bara i hissen är bokstavligen. Knapp “Stop” kommer att ge dig oförglömliga minuter “mellan himlen och jorden”. Men om hissen är för stor och för populär, att använda den med en känsla, bara innan du arbetar på eftermiddagen eller efter, bodde på kontoret påstås för övertidsarbete. (Men, dröjer ofta, du kan ges eller en workaholic eller en djupt olycklig person.)

Hiss är en av de få ställen där din hastighetsskytte Vesselot måste vara väldigt. Tid i hissen för guldvikt. Kort kjol, strumpor och enkelt skiftas till din partner trosor bra kommer att spara det. Men om på vinterns gård och hjärtans damen är ansvarsfullt bär byxor med byxor och täta termiska underkläder – lämna idén om cinestone tills de bästa tiderna.

Om du (oh, mirakel!) Jag är fast med henne inte en ponaroschka, fortsätt till avgörande handlingar omedelbart. Trots allt, även om det misslyckas med att sätta kläder i ordning i tid, kommer ingen att fördöma dig för att försöka använda tid i ett mörkt stängt utrymme. I den stressiga situationen finns det mycket förmögenhet. Du vet aldrig, plötsligt hände flickan med attacken av klaustrofobi och hon bad dig att distrahera henne från dåliga tankar?

TOTAL

Som förväntat, för sex alla platser är bra, välj att smaka. Och även om du slår någon till ögonen, kommer bara 5% av hypotetiska kollegor att bli allvarligt dömda, resten kommer att behandla med förståelse (och absolut allt – med avund). Så, om du inte är rädd för några problem med arbetsgivaren, eller svårigheter i relationer, väcker inte kollegor, önskar vi dig lycka till. När allt kommer omkring, som det gamla folket ordspråket säger, är alla rädda – byxorna inte tar av. (Om vargar och skog – detta var redan uppfunnit.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial