fbpx

Originalbröllop

Att förbereda sig för ett bröllop är inte ett enkelt och ansvarsfullt företag som kräver mycket tid och resurser. Att välja en standardklänning, en kostym för brudgummen, hitta en bankettsal och en trivial fotograf är inte svårt, men tänk om du vill att hur fungerar viagra på män den här betydelsefulla dagen ska gå annorlunda än alla andra?!

Då bör du sträcka ut fantasin och göra ditt bröllop speciellt och minnesvärt. Låt oss titta på några möjliga alternativ och börja med att välja en klänning och kostym.
Istället för en vit frodig bröllopsklänning är ovanliga kombinationer av färger och stilar möjliga. Det viktigaste är att den här klänningen uttrycker din personlighet, och bilden som skapas med hjälp av den ser harmonisk ut. Kombinationen av vitt och rött ser väldigt ovanligt och vackert ut. Rödhårig brud, ser bra ut i grönt. Och även den allmänt accepterade vita färgen är full av nyanser.
Låt din fantasi gå fritt och låt ditt bröllopsutseende uttrycka din personlighet, för det här är din dag!

Detsamma gäller för att välja en kostym till brudgummen. Men det finns en liten nyans i denna fråga, dräkten ska kombineras med brudens bröllopsklänning. Naturligtvis är absolut identitet i färger valfri, men när det gäller stil och skapad stämning är det nödvändigt att följa samma motiv.
Låt oss nu prata om andra attribut för det ursprungliga bröllopet.

Det bästa bröllopsfotot kommer att vara speciellt utan duvor och arkitektoniska monument, men längs vägen till dina minnesvärda platser – dina favoritkaféer och parker, din bekanta plats, platsen där förlovningen ägde rum och.t.P. Eller om det äger rum i ovanliga interiörer som en byggarbetsplats, ett övergett hus, en strand, en skogsplantage eller till och med ett träsk.
Istället för vanliga limousiner, till exempel, en trolleybuss dekorerad med ballonger. Istället för rosor i brudens bukett – pioner eller liljor. Istället för femtio avlägsna släktingar, bara de närmaste och närmaste.
Var kreativ, dröm, sticka ut mot parens allmänna bakgrund, och viktigast av allt, var lycklig! Och låt på din dag, allt kommer att vara som du vill själv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial