fbpx

Är det värt att genomborra ?

Fler och fler piercingälskare. Detta sätt, som kom från västländer, gör det möjligt för ungdomar och ungdomar att betona sin individualitet, att sticka ut från mängden, dock bara utåt.

Piercingfläktar är dock ganska nöjda med detta. De tenderar att "tränga igenom" inte bara i öronen eller näsan, vilket är extravagant men mer eller mindre bekant, men också på andra ställen..

Ringar, örhängen, "hantlar" och andra smycken sticker ut från navlarna, bröstvårtorna, armarna, benen, överkroppen, könsorganen, det är inte för ingenting som de oroar israeliska läkare. Hälsoministeriet varnar: piercing ska inte göras till personer som lider av kroniska sjukdomar, i synnerhet hjärt-kärlsjukdomar, och särskilt till gravida kvinnor.

Dessutom, om du verkligen vill "tränga igenom", behöver du bara kontakta proffs. "Amatörer" kan göra en punktering på fel plats där det kan göras mer eller mindre säkert, vilket leder till att allvarlig blödning kommer att uppstå. Om sterilitet inte observeras vid genomträngning kan en infektion också införas. Och slutligen, piercing leder ofta till ärr och ärr, vilket är nästan omöjligt att minska.

Enligt statistiken leder vart femte fall av piercing i världen antingen till infektion eller till allergier. Sådan "oskyldig" kul är som en genomborrad läpp, och en prydnad som sätts in i den kan leda till förlust av en eller till och med flera tänder. Broskpunktion kan leda till att näsan eller öronformen deformeras. Piercingar på kinden eller pannan – risk för skador på ansiktsmusklerna.

Genital piercing är särskilt farlig. För att inte nämna möjligheten till felaktig läkning av vävnader och deras skada vid hemmahos.net genomträngning av intima delar av kroppen är det lätt att smittas med hepatit eller till och med AIDS. Så, innan du blir genomborrad, bör du tänka två gånger – trots allt kan det att följa mode i denna fråga lätt bli allvarliga hälsoproblem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial